Ingeborg Mooiweer

Obesitas kost Nederland elk jaar 79 miljard

Afvallen zonder te diëten, met een slagingspercentage van 93%!

Wist je dat obesitas Nederland elk jaar 79 miljard kost?

Dat is best schrikbarend veel vind ik… en de grootste kostenpost volgens onderzoek is de verminderde arbeidsproductiviteit door met name veel en langer ziek zijn.

Ik wist niet of je dat wist maar mij lijkt het wel goed om het hier eens over te hebben maar vooral ook om er wat aan te gaan doen.

Zo’n 6,9 miljoen mensen zijn in Nederland dus te zwaar, ze kampen met (ernstig) overgewicht. Dat is ruim 39% van de Nederlandse bevolking!

De onderzoekers benadrukken dat het goed is om te zorgen dat mensen met overgewicht niet doorslaan naar obesitas. Er dus nu al wat aan doen voordat je echt obesitas hebt. Een verlaagde BTW op groente en fruit en een suikerbelasting kan helpen maar het heft in eigen hand nemen is beter. Ja, gemakkelijk gezegd denk je. Daar komt weer het zoveelste dieet .

Nee, diëten werkt niet en als je een beetje weet hoe je brein werkt is het bovendien helemaal niet handig. Simpel gezegd wil je brein helemaal geen verandering ondergaan. Die houdt het graag bij het oude. Het bekende is fijn voor het brein. Dus als jij gaat diëten komt je brein in opstand. Dan denk jij: “maar ik heb heel veel discipline en dat lukt mij wel”.

Dat zou kunnen, maar dan ben je een uitzondering.

De meeste mensen beginnen vol goede moed en houden het na verloop van tijd toch niet vol. Er komen momenten waarbij de gezelligheid van mee-eten en meedoen getest worden, zoals op een verjaardag of etentje. Of het wordt lastig in stressvolle situaties.

Maar nee jij bent sterk, jou lukt het. Tot ook helaas dit dieet sneuvelt.

Kan het anders? Ja dat kan! Als je nu eens met je brein gaat mééwerken i.p.v. er tegenin.

Precies dat doen wat je brein fijn vindt en waarbij het geholpen wordt doordat het iets aanneemt. Door middel van hypnose gelooft je brein dat je een maagband hebt. Deze methode heeft een slagingspercentage van 93%!

Vind je hypnose eng? Bedank dan dat je regelmatig in een hypnotische staat bent! Je kent dat wel. Je stapt in de auto naar je werk en voor je het weet ben je er. Je hebt geen actieve herinnering aan de precieze route die je gereden hebt. Precies dat is die hypnotische staat. Het verschil is dat je bij mij je ogen dicht mag doen!

Eenvoudig uitgelegd: onder hypnose wordt jouw persoonlijke firewall even uitgezet om de overtuigingen en plaatjes die jij lang geleden hebt aangenomen over eten te veranderen. Na de sessie wordt je persoonlijke firewall weer teruggezet terwijl jij uit hypnose komt.

De virtuele maagband ondersteunt je dan zodat jij gaat afvallen maar niet met een dieet bezig bent. Je brein weet niet beter, dan dat hij anders en minder gaat eten. Voor jou is dat de waarheid. Je brein komt niet in opstand en doet wat jij hem hebt opgedragen. En dan begint het afvallen. Steady eraf.

Exit jojo diëten!!!

Wil je meer info over deze methode? Neem dan contact met me op, ik vertel je er graag meer over.

Scroll to Top

Book your complimentary insight and direction session

free e-book Miraculous Futures

This FREE e-book will enable you to focus on the areas that will help you to champion YOUR miraculous future.

free e-book Miraculous Futures

This FREE e-book will enable you to focus on the areas that will help you to champion YOUR miraculous future.